Saturday, February 25, 2012

new menu for tuscan food addicted

Enrico, chef of Osteria Casa Chianti, offer to our guests two guided menu in the Tuscan tradition at special price.




pici












crostini
















Introduction to Tuscan tradition
Degustation of 8 different variety of prosciutti, salami, finocchiona, etc, fried polenta, selection of Tuscan Pecorino cheese with pickles, hot crostini with salse;
Pici (short hand made pasta) with ragout of Cinta (Siena black pig)
Dessert
25 euro included mineral water and espresso


 Antipasto Casachianti, (degustazione di 8 salumi tipici di macelleria, salse calde per crostini con  il nostro pane e polenta fritta, pecorini toscani con le nostre mostarde, sott'oli.
Pici di pasta fresca con ragù di cinta senese.
Dolce a scelta fra quelli disponibili.
 Acqua, Caffè.
€ 25,00 per persona. 



Tuscan experience
Degustation of variety of prosciutti, salami, finocchiona, etc with crostini
Pappardelle (short egg pasta) with boar ragout
Grilled chicken with porcini mushroom
Dessert
35 euro included mineral water and espresso

Il Toscano, (Salumi di macelleria , crostini toscani).
Pappardelle sul cinghiale.
Tagliata di pollo alla griglia con cappelle di porcini.
Dolce a scelta fra quelli disponibili.
 Acqua, Caffe.
€ 35,00 per persona. 



See also osteriadicasachianti.it

No comments:

Post a Comment